COVID-19 Information

Läs mer här

Färja

Sommarsäsong 2021

Till och från Krokholmen går det färjetrafik med Västtrafik linje 326.
Tidtabell hittar du enklast i Västtrafiks reseplanerare eller på Västtrafiks hemsida.

Alla resor skall förbokas till Gunnars Båtturer senast 3 timmar före avgång via sms till 0706-775855. Grupper om fler än 10 personer skall förbokas minst 7 dagar före avgång via mail till info@gunnarsbatturer.com.

Pris

Västtrafiks taxa gäller för denna linje.
OBS! Använd kontoladdningskort, går att ladda ombord på färjan. Det blir mycket billigare än att köpa biljett i ToGo-appen! Aktuell tidtabell hittar du i Västtrafiks app (från hållplats ’Rökan Bryggan’ till ’Krokholmen’), på Västtrafiks hemsida eller kontakta Tidpunkten.

Vi rekommenderar påstigning vid Rökan Bryggan för att komma till Krokholmen. Där finns gott om parkering och du parkerar enkelt med appen ’SMS Park’.
(Det går att åka från både Rörtången Bryggan och Rökan Bryggan till Krokholmen, mer info i Västtrafiks app).

Observera att reguljärtrafiken enbart hanterar personligt bagage. Större grupper med extra utrustning, såsom livsmedel för vistelsen och övriga varutransporter måste ske med bokad/chartrad transport, se nedan.

Boka charter

Det går med fördel att boka/chartra en egen färja till Krokholmen från Rökan alternativt Rörtången, om ordinarie tidtabell inte passar, eller att du behöver plats för packning och lägerutrustning. Du bör vara ute i god tid med en sådan bokning för att säkerställa önskad transport.

Aktuella priser:

Grupper upp till 12 personer 2 400 kr exkl 6% moms per väg.

Grupper 13 – 36 personer 3 400 kr exkl 6% moms per väg.

Grupper 37 – 95 personer 4 400 kr exkl 6% moms per väg.

För mer information och bokning besök Gunnars Båtturers hemsida, eller via mail: info@gunnarsbatturer.com

Färdbeskrivning Rökan

Kör Marstrandsvägen (riksväg 168), mot Marstrand. Passera Nordön, och ta av vänster precis innan uppfart på Instöbron. Se karta.

Egen båt

Utöver färja går det utmärkt att ta egen båt till Krokholmen. Det finns en stor brygga att lägga till vid där även större segelbåtar kan lägga till. Vänligen observera att enbart hyresgäster till Krokholmen får använda denna brygga samt att det snabbt grundar upp vid flytbryggan. Vid Slipen finns en mindre brygga som får nyttjas av de gäster som hyr den delen av ön.

IMG_4078

Taxibåt

Från Marstrand finns även möjlighet att ta taxi-båt till Krokholmen. För utbud och priser kontakta respektive leverantör.